vrijdag 13 januari 2012

Decolletédrama’s

Dames. Even onder elkaar, van vrouw tot vrouw. Die boezem van ons, hè. Ons bosje hout voor de deur. Ik vind dat daar eigenlijk best een big deal van wordt gemaakt. Natuurlijk, borsten zijn bijzondere lichaamsdelen, maar eigenlijk zijn ze ook best irritant. Want soms is het hebben van een aardig bedeelde borstpartij gewoon echt niet handig. Noem het een luxeprobleem, maar tóch.

Het kopen van een goede bh kan een bron van frustratie zijn voor grootborstbezitters. Dat denk ik tenminste, door mijn bescheiden D’tje heb ik er zelf geen last van. Maar ik kan mezelf goed voorstellen dat het ingewikkeld wordt om een mooie, misschien wel sexy bh te kopen als je wél tussen de F’s, H’s en G’s zit. En dúúr dat die krengen dan worden!

Vriendin J. vertelde me ooit van haar voorgevelnadeel. Zij maakt nog wel eens mee dat ze inkijk heeft terwijl zij zich van geen kwaad bewust is. Als de rest van je omgeving een kop boven je uittorent – en dat is nou eenmaal het geval bij vriendin J. – dan heb je inderdaad snel inkijk! En geloof het of niet, maar in sommige situaties is een blik op je borsten gewoon níet gewenst.

Ikzelf vind het bloedirritant dat er regelmatig eten tussen mijn boobies valt. Zit ik weer te hengelen naar een brok chocolate chip cookie. Vooral in gezelschap vind ik dat nogal gênant. Maar ik móét dan wel even grabbelen, anders vind ik ’s avonds een voorraad eten in m’n navel terug. Gatver!

Zo. Natuurlijk zijn er ook legio voordelen aan een fijne voorgevel, maar die bewaar ik voor een andere column. Of nee, beter nog, die houd ik gewoon in de slaapkamer.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk inkijkje in je decolleté. Daar kijk ik nu voortaan toch heel anders naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe herkenbaar, op dat van bovenaf inkijken dan!

    BeantwoordenVerwijderen