donderdag 22 april 2010

Els en de gordijnen

Er zijn een aantal zaken die ‘ons’ Nederlanders allemaal bezighoudt. Op dit moment is dat (als ik afga op de tv, de krant en de gesprekken in de lift op mijn werk) met name het weer (dat is het eigenlijk op elk moment) en de mogelijkheden tijd door te brengen al bier drinkend op een terras, de aswolk en het vliegverkeer, de zwangerschap van Georgina Verbaan, het landskampioenschap en het naderende WK. Dat is zo’n beetje samengevat waar we ons druk over maken. Gek genoeg zijn deze onderwerpen niet de onderwerpen die onze bezoekers bezig houden. Onze bezoekers blijken vooral een buitensporig grote interesse te hebben in Els Rozenbroek en gordijnen van de Hema. Wekelijks ontvangen wij een groot aantal bezoekers die via deze zoektermen onze website bereiken. Het feit dat deze zoektermen bezoekers generen hoeft uiteraard niet te betekenen dat veel mensen zich druk maken over deze onderwerpen.
Die gordijnen van de Hema, dat zijn of mensen die willen weten of de gordijnen van de Hema ok zijn, of het is Martijn Wuijster die kijkt of er geen lelijke dingen over de gordijnen van de Hema worden geschreven. De Google-zoekterm ‘Els Rozenbroek’ is fascinerender. Het kan betekenen dat Els Rozenbroek een zeer mysterieuze figuur is waar mensen (Libelle-lezeressen) graag meer over willen weten. Of mensen (Libelle-lezeressen) vinden Els Rozenbroek heel erg gaaf en willen haar graag een mail sturen of meer over haar weten. Of Els Rozenbroek (of de Libelle-redactie) doet graag webonderzoek naar de populariteit van zichzelf/haar medewerkers en komt op onze site dan bedrogen uit.
Het blijft een mysterie waarom mensen zoeken op Els Rozenbroek. Ben je een bezoeker die hier binnen is gekomen via Els, laat ons dan even weten waarom je Els zoekt, helpt ons weer van een vraagteken af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten