vrijdag 26 november 2010

Surfen met Caar

Als groot liefhebber van de tassen van Longchamp werd ik heel blij van het bericht dat je hier nu een costumized tas kan bestellen. En denk nou niet "wat een wijvenbericht" want heren kunnen hier ook hun voordeel mee doen. Door voor de feestdagen een mooi exemplaar voor hun mevrouwen te bestellen! Hartstikke persoonlijk en... bags are a girl's best friend. Echt waar. Ik hoop zo dat de meneer dit leest.

Goed goed, de tassen zijn een beetje tuttig en ook een tikkeltje onorigineel, maar ze zijn handig, netjes en nu ook soort van bijna uniek. En ze kunnen bij iedere outfit. Ok, bij mij dan. Je kan kiezen uit twee soorten, Le cabas en de traditionele Pliage (zo genoemd omdat hij opvouwbaar is en dus makkelijk meenemen). Je kan kiezen uit zo'n tien kleuren voor de tas, en net zo veel kleuren voor de verticale streep. Leukste vond ik dat je ook nog je naam erop kan laten borduren, wat wel nodig is bij een vrij algemene, exclusieve tas.

Mocht de meneer dit lezen: Le Pliage s'il vous plait, maat 2, rood met beige streep en in rode letters Caar. Dank u, Sinterklaasje!

3 opmerkingen:

  1. Ooo ik ben ook inmiddels al iedere dag gaan klikken en kijken welke ik wil hebben.
    Ben er denk ik eindelijk uit:
    Pliage, maat 3 met lang handvat, goud, rood met roze streep, rode letters: nu nog het geld vrijmaken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik had nog nooit van deze tassen gehoord :S
    size 4 is net zo groot als de kampeertent!

    ik denk size 1, kort handvat, chocobruin met rode streep

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dit echt supertassen. Nee, ze zijn niet origineel. Moet dat? Neen. Chanel, Burberry en Vuitton maken ook al decennialang zo ongeveer hetzelfde qua tassen en die verkopen niet voor niets zo goed. Ik ga helemaal voor 3 of 4 (ik vind overnighters het dolle einde, zeker sinds ik in Grunn woon), kleur n.t.b. Misschien wil ik er wel twee. Bags zijn tenslotte a woman's best friendo...

    BeantwoordenVerwijderen