dinsdag 13 april 2010

Met je poes in de Playboy

Van de week zag ik op tv, ik weet niet meer bij welk programma, maar het zal wel iets shownieuwserigs geweest zijn, een item over Nicolette Kluijver. Nicolette Kluijver is een quasi-stoere, giechelige dame die quasi-stoere reportages maakt voor BNN. En nu staat ze in de Playboy.

Nicolette is (net als alle andere BNN-presentatoren) een van de presentatrices van Spuiten en Slikken, ook zo’n quasi-stoer programma. Want je mag er vieze woordjes zeggen en over bizarre seks praten en die rare gast met die wipneus en die paardentanden gebruikt xtc voor de camera, echt gaaf! Stoer man. Een jaar geleden was Nicolette ook al gevraagd voor de Playboy, maar daar is ze toen niet op ingegaan. Op de redactie van Spuiten en Slikken hadden ze het er daarna nog over gehad, hoe dat zou zijn om naakt te poseren voor de Playboy en toen had Nicolette bedacht dat ze daar dan toch maar eens achter wilde komen. Hoe het was om met je poes in de Playboy te staan, hihi! En dus had ze Jan gebeld. Hihi, Jan Heemskerk. Maar hihi zij mag natuurlijk Jan zeggen.

En nu werd er naast de snelweg een enorme billboard onthuld met een blote Nicolette. Nicolette was er helemaal beduusd en giechelig van en haar smoezelige vriendje vond het ook wel wennen. Maar hij was natuurlijk wel apetrots en hij vond dat Nicolette een prachtvrouw is en dat ze dit verdiend had. Hoe bedoel je, “dat ze dit verdiend had”? Is het voor haar dan ook genieten geblazen geweest om al haar kleren uit te trekken en foto’s te laten maken? Persoonlijk zou ik dit als een straf ervaren, maar nee, Nicolette had dit verdiend. Het lijkt mij dat het eerder zo is dat de voorbijrijdende meneren dit blijkbaar verdiend hadden. Want die kunnen zich per slot van rekening nu aan haar vergapen. Wat ze wel heeft verdiend is een sloot geld, want ik begrijp dat het behoorlijk wat schuift als je bloot in de Playboy komt. Een eer is het al lang niet meer, zeker nu Nicolette zich moet scharen in een rij waar ook de rimpelige pruim Patricia Paaij in voorkomt.

De hoofdredacteur van de Playboy was ook trots en sprak de hoop uit op een kop-staartbotsing als gevolg van de aanblik van Nicolette. Wat een akelige man. In Londen zijn een paar jaar geleden soortgelijke billboards verwijderd, het was van een lingeriereclame, omdat hier daadwerkelijk auto’s op elkaar waren gebotst. Ik spreek de hoop uit dat meneer Koos uit het programma Wegmisbruikers ingrijpt, want misschien heeft Nicolette dit dan wel verdiend, maar wij hebben toch geen dwarslaesie verdiend? Hihi.

4 opmerkingen:

  1. Zeg Koos, ik zal me eerst even legitimeren, in het filmpje van daarnet zagen we een vreselijk kop-staartbotsing op de A10 waarbij de bestuurders de agenten niet meer te lijf konden gaan in verband met hun verwondingen. Hoe is dit wettelijk geregeld?

    Nou in de Wegenverkeerswet van 1848 artikel 5.7 addendum IV is vastgelegd dat uitdagende of onbrekende beelden bedoeld voor commerciele doeleinden niet binnen een straal van 750 meter van een rijksweg mogen staan. Dat betekent dat er geprocedeerd zal moeten worden in dit geval.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verdiend? Is dit hetzelfde verdiend als het genieten van een welverdiende vakantie na een jaar hard werken? Voor zo'n frivool blaadje (prachtinterviews trouwens) doet het wat calvinistisch aan om te zeggen dat je verloofde het verdiend heeft - hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Naakt poseren is lekkerder als je het echt verdiend hebt, na een dag hard werken. Net als een ijskoud biertje in de tuin. Heel erg Hollands dit. Is zij nou wat je noemt een poldermodel?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat denk ik. Ik krijg ook gelijk visioenen van de betreffende Nicolette, licht bezweet met een ijskoud biertje, in de polder, riek nog ferm in de hand, verder nakende met boerenzakdoek kittig om het hoofd geknoopt. Apropos zweet en kwijl des aanschijns...

    BeantwoordenVerwijderen