vrijdag 19 februari 2010

Sophie Kinsella - Twenties Girl

Ok, ik weet dat ik bij veel mensen mijn intellectuele geloofwaardigheid (als ik die nog had) definitief ga verliezen met dit verhaal. Je mag niet toegeven dat je dit leest. Maar ik doe het toch. Het kan me niet schelen. Dit is een bekentenis. Ik lees dit soort boeken. Ik hou van de boeken van Sophie Kinsella (ik heb alle shopaholics gelezen. Met veel plezier). Deze boeken zijn voor mij romantische komedies in boekvorm. Vorige week las ik in een paar dagen haar nieuwste boek uit, ‘Twenties girl’. Het leest als een trein. Het verhaal is grappig en leuk en origineel. Het verhaal schreeuwt om een film. Een film met Andy Garcia en Keira Knightley. Ik baalde toen het uit was. Wil je gewoon eens een lekker leuk boek lezen, lees dit!

Sterren (in zijn genre) 5 (van de 5)

5 opmerkingen:

  1. Ok, vast heel leuk, maar dan zeg je Keira Knightley en dan haak ik weer af. Strijkplank, centenbak. Waar zit de voorkant??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zolang ze niet naast me gaat staan, zodat ik er dik bij afsteek, kan ik haar prima hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zeg je dat ook over lantaarnpalen? Ik vind lantaarnpalen gewoon heel lelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kom op!! Ze is wel meer dan een lantaarnpaal! Niet elke dunne vrouw is stom hè, deze doet t best aardig.. ook bv in atonement..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. haha, ik vind haar gewoon echt niet goed. Een lantaarnpaal zonder licht. Ook in Atonement. En zeker in Pride & Prejudice. Arthur weleens gezien? Zal ik nog even doorgaan?

    BeantwoordenVerwijderen