donderdag 28 juli 2011

Rockgodendrank

Dat drank en rock 'n roll goed samengaan is geen geheim. Dat de muziekindustrie te lijden heeft onder het illegaal downloaden van nummers is ook geen geheim. Tijd dus voor een nieuwe impuls aan de verkoopbaarheid van de heren en dames rockgoden. Sex sells, maar dat is vaak dan weer illegaal. Daarom is er beroemdemensen-drank.

Hieronder de meest opvallende, en we doen meteen een paar suggesties om andere artiesten ook een alcoholische impuls te geven (niet Bonnie st. Claire).

1. Marilyn Manson - Mansinthe
Werd je nog niet psychotisch van de verborgen boodschappen in de muziek van Marilyn, dan word je wel van een slokje van deze groene smurrie. Let op: heeft een alcoholpercentrage van 66,6% en mag niet in daglicht bewaard worden. Net als meneer Manson zelf.

2. Pharell Williams - Qream
Roze en met veel wodka. Dat is wat ladies' man Pharell Williams voor ogen heeft voor de moderne vrouw. Immer, vrouwen zijn de helft van de hele populatie en daarom moeten we hun kracht eren; met een drankje dat naar aardbeien of perziken smaakt. De disclaimer is overigens duidelijk: lapdance not included.

3. Elbow - Build a Rocket Boys Beer
De postpenopauzemannen van Elbow maken zich schuldig aan een van de 7 hoofdzonden en wilden meer album verkopen. Daarom zijn ze van plan om later dit jaar in Man(nopunintended)chester een nieuw bier te lanceren. Elbow Beer lijkt vooral ook bedoeld te zijn om hun eigen verdriet snel te kunnen verdrinken. Dan maar ten onder met goede marketing.

Maar welke artiesten zouden nu wel van een eigen drankje kunnen profiteren? Gewoon omdat hun muzikale loopbaan een beetje in het slop is geraakt. Of omdat ze vroeger eigenlijk sommelier wilde worden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

1. Céline Dion - iets met een vreselijke naam in het Frans zoals Secret Horrible.
Aangezien Céline nog liters onverkocht parfum in de schuur heeft staan maar tegelijkertijd ook erg van de cradle to cradle is, lijkt het een fantastisch plan om alle parfum in drankflesjes te stoppen en het als nieuwe troep te verkopen. We voorzien een impuls voor de economie die het volk zal beschermen tegen belastverhogingen.

2. Gwyneth Paltrow - Organic Pomegranate Mead
Honingwijn, in de kleur van Gwyneths haar maar met de antioxidantische werking van granaatappelpitjes. Gwyn kan zingen en acteren en sinds haar optreden in Glee is haar ster weer rijzende. Daarom past bij haar een zoet drankje om zingende tieners te verleiden toch eens fruit te consumeren.

3. Harry Potter - Potion no. 5
Dat de films en boeken nu klaar en afgelopen zijn betekent niet dat dit ook het geval hoeft te zijn voor geld verdienen. Een drankje lanceren dat je zelf thuis kan maken met bepaalde geheime ingredienten die alleen in de HP webshop te koop zijn moet een gat in de markt zijn. Voor iedereen die behoefte heeft om het post-Harry zwarte gat op te vullen. Inclusief hagedissenbloed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten