donderdag 6 januari 2011

Uit elkaar

Macaulay Culkin is weer vrijgezel. Ik zei van de week in een vlaag van verstandverbijstering tegen mijn geliefde ‘Macaulay Culkin is uit elkaar.’ Begrijpelijkerwijs ontlokte deze opmerking een hoop gelach.

Wat mij aan dit bericht nog het meest verbaasde was niet dat Macaulay (wie noemt zijn kind zo?) weer vrijgezel was maar vooral hoe deze rare en toch wel lelijke jongen een vriendin had kunnen vinden. Niet dat ik vind dat rare lelijke mensen hun leven lang vrijgezel moeten blijven, maar van bijvoorbeeld Ryan Reynolds kan ik begrijpen dat en waarom hij een vriendin heeft (ik snap dan weer niet waarom ze bij hem weg gaat, rare Scarlett Johansson!), maar van Macaulay Culkin zie ik de aantrekkelijkheid niet zo in. Waarschijnlijk geldt hier het doodgeslagen gezegde ‘op ieder potje past een dekseltje’.

Maar toen ik hoorde wie zijn vriendin (inmiddels dus ex) was, nam mijn verbazing eerder toe dan af. De jongen is zeven jaar samen geweest met Mila Kunis. Zeven jaar lang was zij zijn dekseltje. Ik snap dat niet. Voor hen die niet weten wie zij is, zij is dat knappe meisje uit de That’s 70’s show en uit de briljante film ‘Forgetting Sarah Marshall’ (als je die nog niet gezien hebt, echt kijken, ik heb er zo hard om moeten lachen). Zij is zo knap en grappig dat ik ergens ver weg zou begrijpen als mijn man mij voor haar zou verlaten. Ok, ik zou t niet leuk vinden, maar ik zou het wel begrijpen. En zij heeft zeven jaar lang bij Macaulay Culkin in bed gelegen. Bizar.

Mijn geliefde was overigens al op de hoogte van het feit dat Culkin weer vrijgezel was omdat de topic op twitter ‘trending’ bleek. Dat wil zeggen de hashtag Macaulay Culkin was trending. Niet Mila Kunis. Ook dat snap ik niet. Iedereen wil toch weten dat Mila Kunis weer beschikbaar is? Het is een rare wereld.

2 opmerkingen: