vrijdag 31 december 2010

Het aanzien van 2011 - Deel 2

Juni
Door de toenemende commotie rond global warming is de Klimaattop een steeds populairder kledingstuk geworden. Zowel klimaatsceptici als klimaathysterici hebben gezorgd voor een ware run op de Klimaattop. De Klimaattop is een kledingstuk dat zich kan aanpassen aan verschillende weertypes, zoals Erwin Krol, Salomon Kroonenberg, Diederik Samsom en Marcel Crok. De klimaattop zorgt voor een zekere zin van immuniteit voor het voeren van discussies over klimaatverandering. Iets wat in het huidige klimaatklimaat wel nodig is. Steeds meer mensen blijken baat te hebben bij het dragen van de Klimaattop. 93% van de ondervraagden zegt sindsdien nauwelijks nog deel te nemen aan de discussie over klimaatverandering. 7% zegt dat je deze percentages moet relativeren.

Juli
In juli 2011 kondigden Nina Brink en Pieter Storms aan te gaan scheiden. Pieter Storms schreef enkele dagen later een aantal seksueel getinte tweets en meldde binnenkort een boekje open te doen over Brink's seksuele voorkeuren. Vervolgens legde Nina Brink beslag op al zijn spullen. Storms reageerde in de Telegraaf: "Ach ja, laat ik het zo zeggen, Nina legde altijd graag beslag op m'n zaakje."

Augustus
Nu in Volendam deze zomer alle NickenSimonnen en Jannen zich officieel aan de haak hebben laten slaan en zich tevens in grote scholen hebben voortgeplant, heeft de gemeente van het vissersdorp besloten het bakvissenquotum bij te stellen. De genadeslag voor het muziektoerisme viel toen de 3Js aankondigden in 2012 verder zullen gaan als 7Js incl. juniors. De gemeente hoopt dat een bezoek aan De Dijk en het Palingsoundmuseum weer aantrekkelijk wordt voor Yeslezeressen met een liefde voor het Nederlandse lied. Volendam heeft al sinds 2010 te kampen met een drastische leegloop van vrouwelijke muziekfans sinds duidelijk werd dat alle Volendamse muzikanten inmiddels een botervisbriefje hebben gehaald. Immers, bezoek en vis blijven drie dagen fris.

Oktober
Net voor het begin van de 3oktoberviering in Leiden lekt TV West documenten van de CIA en AIVD waaruit blijkt dat niet Schiphol of Rotterdam maar Leiden het meest moet vrezen voor een terreuraanslag. De sleutelstad zou waakzaam moeten zijn voor een chemische dreiging waarbij met salmonella besmette haring door de feestgangers genuttigd zou kunnen worden. De organisatie besloot op het laatste moment het feest toch door te laten gaan maar heeft de stad hermetisch afgesloten waardoor alleen "echte" Leienaren in de feestvreugde konden delen, dit tot groot genoegen van de 3oktobervereniging.

November
Na sterren als Lionel Richie, Diana Ross en Sting is het Mojo Concerts gelukt om voor de Symphonica-In-Rosso-concerten 2012 James Last te strikken. De internationale superster zorgde voor een ongekende run op de tickets. Twee optredens in de zomer van 2012 waren binnen een uur uitverkocht, waarop besloten werd nog twee concerten te organiseren. Fans uit binnen- en buitenland hadden de 150 euro per kaartje er graag voor over. Gastoptredens zullen worden verzorgd door Madonna, Bono en Michael Bubblé.

December
Klaas Jan Huntelaar en Yuri van Gelder zorgen voor een fantastisch verrassende prestatie door gezamelijk het Groot Dictee te winnen. Hiermee lieten ze beste Vlamingen en Nederlanders ver achter zich. Huntelaar en van Gelder deelden de eerste plaats door slechts 5 fouten te maken. Het thema van het dictee dit jaar was de balans tussen nature en nurture bij topsporters en werd geschreven door sportjournalist René van der Gijp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten