vrijdag 3 september 2010

Weer een brief van een CDA prominent

Afgelopen weken waren vooral oud-politici druk doende hun mening omtrent de kabinetsformatie de wereld in te helpen. Deze meningen werden, gek genoeg in dit digitale tijdperk, voornamelijk door middel van brieven de wereld in geholpen. De brieven waren vaak gericht aan formateurs, partijen en leden, maar werden meestal en (vrijwel) direct, en soms zelfs alleen, naar een krant gestuurd. Waarschijnlijk om enige aandacht te genereren.

Vandaag dook op de website van de SGP een nieuwe prominentenbrief (woord dat het goed zal doen voor woord van het jaar 2010 denk ik) op. De brief was abusievelijk bezorgd bij de kamerfractie van de SGP, aldus de toelichting op de SGP-website. Ik wil hem jullie niet onthouden. Klik hier voor de brief, het is zeker de moeite waard.

Omdat nu werkelijk alle politieke oudgedienden van het CDA zich inmiddels wel hebben laten horen, verwacht ik dat dit de laatste brief in de reeks zal zijn. Tenzij binnenkort blijkt dat ook dode cda-prominenten zich tot ons kunnen richten vanuit het graf. Waarschijnlijk dan echter niet per brief, maar misschien via medium Char. En anders is wellicht de NOS gaarne bereid en in staat ons geluidsopnames te laten horen van zich in hun graf omdraaiende dode cda'ers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten