dinsdag 16 februari 2010

Neus

Caar: "Dat van die neus klopt niet, je hebt geen grote neus. Mocht je die wel hebben, dan zal ik vaker met je meegaan, want in het licht (of eigenlijk meer de schaduw) van mijn neus is de jouwe sowieso een stuk kleiner. Maar je neus is niet groot."

Eef: "H. heeft het altijd over de slagschaduw van mijn neus. Wellington is er niks bij .... En jíj hebt geen grote neus..."

Caar: "Ok, ik ga hier geen ruzie over zoeken, binnenkort laten we hem opmeten door een objectief iemand (ik stel voor: een voor ons beiden onbekende arts) en dan zullen we zien. En niet alleen lengte, maar ook volume, bijna even belangrijk, en verhouding tot hoofd en rest van het lichaam (hoewel dat laatste bij mij de boel dan weer zou kunnen vertekenen)."

Eef: "H. vertelde vorige week aan een vriend dat ik zo'n grote neus had. Die kerel is homo en zei: oh die neus is me nooit opgevallen, ik kijk altijd naar haar borsten."

Caar: "Ik zei je toch dat je het dus in de proportie van je hele lichaam moet zien? Vergeleken bij je borsten is je neus niks!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten