vrijdag 29 juli 2011

Wesley en de buik-Yolanthe

De wereld staat in brand. Er is weer hongersnood in Afrika, de banken vallen om, Griekenland valt om, Spanje, Portugal en Italië volgen, onze pensioenen verdampen, ons spaargeld is straks niets meer waard, de werkeloosheid stijgt en iedereen radicaliseert. En toch wil ik het even met jullie hebben over de nieuwe tatoeage van Wesley Sneijder. Want dat is ook belangrijk.

Wesley heeft een tatoeage op zijn buik laten zetten. Dit bleek tijdens een vakantie in Cannes (of Nice of iets anders duurs en zonnigs waar je in een zwembroek een zee uit kan hobbelen). Volgens kenners stelt de tatoeage het hoofd van Yolanthe voor. Maar ik hoorde mensen ook roepen dat het Cher was.

Waarschijnlijk heeft hij de tatoeage laten zetten voor het geval hij bij een line-up niet meer weet met wie hij ook alweer getrouwd was. Of om te voorkomen dat hij een wildvreemde vrouw gaat betasten: eerst even de buik checken op het portretje. Makkelijk dat je hem altijd bij je hebt, je kunt m niet kwijtraken of vergeten. En als Wesley tachtig is kan hij hem/haar ook nog zonder leesbril bekijken want hij is lekker groot. Al verwacht ik wel dat Yolanthe dan ook wat veranderd is. Of zal ze de boel tot in lengte van dagen blijven straktrekken om te voorkomen dat Wes er later nog eentje bij moet laten tatoeëren: Yolanthe met rimpels, een bril en grijs haar.

Het kan natuurlijk ook zijn dat de tatoeage een soort brandmerk is. Uit het hoofd op zijn buik blijkt dat Wesley het bezit is van Yolanthe. Als een koe in een kudde heeft een kenmerk. En niet alleen voor Wes is het brandmerk handig “oh ja, ik hoorde bij haar.” Voor Yolanthe is het natuurlijk even nuttig om haar eigendom op het strand te kunnen herkennen. Om de derden niet te vergeten die er hun voordeel mee kunnen doen: op bovenstukloze-feestjes weten ze dat deze jongen bij iemand hoort, maar ook minnaressen weten dat ze eigenlijk aan de man van een ander zitten. Tenzij Wes natuurlijk een t-shirt aan houdt.

Zou hij nu ook bij zijn eerstvolgende doelpunt zijn shirt omhoog doen en naar de buik-Yolanthe wijzen? Ten teken dat hij het doelpunt maakt dankzij haar of dat hij het doelpunt aan haar opdraagt? En krijgt hij daar dan een boete voor? Ik kijk nu al uit naar het commentaar van Johan Derksen.

Nu alleen hopen dat ze niet gaan scheiden. Of dat de nieuwe vrouw van Wesley erg op Yolanthe lijkt. Maar gelukkig heeft hij ook geld zat voor een laserbehandeling. Tenzij Yolanthe hem bij een scheiding natuurlijk helemaal kaal plukt. Dan zit hij op een huurflatje met geen t-shirt om aan te trekken de hele tijd naar zijn ex te kijken. Ook fijn.

2 opmerkingen:

  1. Ik las ergens de optie dat Wesley, bij een eventuele scheiding, er nog altijd een snorretje overheen kon laten zetten en dan zeggen dat het Jack Sparrow is.
    Ik vond het wel een goede suggestie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat van dat shirt gaat hij denk ik wel doen - hij gaat zijn buik in de camera drukken en iets onverstaanbaars mouthen...

    BeantwoordenVerwijderen