donderdag 10 maart 2011

Jeuk

Heb jij wel eens je broek tussen je billen gehad? Dat je dacht “hee, dat zit niet lekker, en het staat vast ook niet zo mooi.” Of je rokje? Dan is het hele effect van het rokje weg. Dus wat doe je dan? Niets? Nee toch zeker? Ik zou het wel weten. Ik zou dan even mijn broek of rokje goed doen. Is dat erg?

Heb je wel eens jeuk aan je kont gehad dan? Dat je loopt en je gaat er helemaal raar van heen en weer. Of je zit en je wiebelt ervan. Wat doe je dan? Niets? Of toch maar even krabben? Wat een duivelse dilemma’s. Ik heb de film Sophie’s Choice nooit gezien maar ik denk dat het over zoiets gaat. Krabben of niet krabben, broekje laten zitten of toch even recht trekken.

Dan mag je blij zijn dat je geen BN-er bent. Laat staan een een BW-er (Bekende Wereldburger). Als je dan eens een keer jeuk aan de bips hebt wordt het meteen wereldnieuws. Ontluisterend om te zien hoe Shakira hier ongegeneerd aan haar billen krabbelt! Daar gaat je ideaalbeeld. Ook Shakira heeft jeuk en ze krabt aan haar billen. Dat is wel een paar woorden in de krant waard. Ze is gespot met een nieuwe vriend en ze krabt aan haar billen. Zou daar misschien enig verband tussen zijn? Misschien heeft Gerard Piqué haar die jeuk bezorgd? Vragen, vragen, vragen.

De volgende keer dat je billen jeuken, denk dan maar aan Shakira en wees dankbaar voor het feit dat jij hier in Nederland in alle vrijheid kan krabben. Dan zal de opluchting nóg groter zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten