vrijdag 17 december 2010

Eindejaarsevaluatie: liefdeslevens

Het einde van het jaar nadert weer. Tijd dus voor een evaluatie van afgelopen jaar. People.com geeft een overzicht in foto’s van de beroemde stellen die in 2010 uit elkaar gingen. Opvallende namen zitten ertussen, ook veel namen van mensen die ik niet eens ken of waarvan ik niet eens wist dat ze bij elkaar waren.

Meest recent en ook een scheiding die mij zeer verbaasde, is die van Scarlett Johansson en Ryan Reynolds. Zo lang waren ze nog niet bij elkaar? En Ryan Reynolds, die laat je toch niet gaan? Tja, nu kan Ryan wel uithuilen bij zijn beste vriendin Sandra Bullock die ook dit jaar scheidde. Dat was toch wel een erg opvallende scheiding van dit jaar. Jesse James is inmiddels bij Kat von D, van LA Ink, begreep ik. Die twee passen wel bij elkaar denk ik, allebei eng en allebei onder de plakplaatjes. Het huis van Kat von D brandde onlangs af en daarbij overleed haar kat, las ik ook op zo’n site vol intelligent nieuws. Ik was niet verbaasd toen ik erachter kwam dat de kat een naakte kat was.. Enge mensen houden enge dieren. Sandra Bullock is nog steeds alleen maar volgens de bladen erg gelukkig met zoon Louis, misschien kan ze hem samen met Ryan opvoeden in een leuk huis in New Orleans (daar woont ze namelijk nu)?

Minder verbazingwekkend, eerlijk gezegd had ik dit al jaren eerder verwacht, is het uit elkaar gaan van Zac Efron en Vanessa Hudgens. Die jongen is toch hartstikke gay? De enige reden dat ie bij haar was, was om dat te ontkennen. 2011 wordt dan misschien het jaar waarop Zac uit de kast kwam.

Ik heb nog overwogen om een stukje te schrijven toen ik hoorde dat Eva Longoria en Tony Parker uit elkaar gingen, maar hoe vaak kun je verbaasd en verontwaardigd zijn over een vreemdgaande man? Ik schreef er hier al een paar keer eerder over, dus heb er toen maar geen stukje aan gewijd. De altijd vriendelijk lachende Tony bleek er dus een relatie op na te houden met de vrouw van een teamgenoot. Altijd fijn. Wij waren toevallig in Parijs vlak nadat Tony en Eva er trouwden in een heel erg mooie kerk (die ik natuurlijk wel even wilde bekijken). Half Parijs zat vol met celebs die de bruiloft bijwoonden en nog geen drie jaar later zijn ze al weer gescheiden… Tja.

Welke beroemdheden zullen er in 2011 weer uit elkaar gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten